Interieurbouwer duaal 7de specialisatiejaar

Wil je graag de schoolbanken met een werkplek combineren? Kies dan voor één van onze duale opleidingen! In de opleiding interieurbouwer duaal leert men het voorbereiden van de eigen werkzaamheden en het verwerken van de grondstoffen; het in- en omstellen van (houtbewerkings)machines, bewerken, vergaren en afmonteren van onderdelen voor interieurelementen; het bevestigen en aansluiten van interieurelementen aan elkaar of aan de ruwbouw; het integreren van sanitaire en elektrische toestellen en afwerken van interieuronderdelen teneinde interieur- of projectmeubilair zoals keukens, badkamers, dressings, winkel- en kantoorinrichtingen, ... aan de hand van een werkopdracht te vervaardigen en te plaatsen.

 

Onze troeven:

Bij deze opleiding combineer je de schoolcomponent, met een werkplekcomponent. Je volgt een opleidingsplan, waarbij een groot gedeelte van je competenties aangeleerd worden op de werkvloer.

Voor deze opleiding

Bij deze opleiding combineer je de schoolcomponent, met een werkplekcomponent. Je volgt een opleidingsplan, waarbij een groot gedeelte van je competenties aangeleerd worden op de werkvloer.

Na een intakegesprek en een screening maak je een positieve keuze voor duaal leren. De trajectbegeleider begeleidt je tijdens het hele traject. Een goede samenwerking tussen school en werkplek staat garant voor een kwalitatief traject met een diploma secundair onderwijs als resultaat.

 
 
 
 

Deze opleiding

 Wat mag je verwachten:

  • je verwerft de compententies op school en op de werkvloer
  • je uurrooster komt overeen met de normale wettelijke arbeidsduur. Meestal gaat dit om 38u per week. Deze uren worden verdeeld onder de school- en werkcomponent. Afhankelijk van de sector waarin je werkt kan deze uurrooster afwijken.
 
 
 
 

Doorstroom

Wat na deze opleiding?

  • Je kan kiezen voor een opleiding in het hoger onderwijs
  • Je behaalt een diploma secundair onderwijs onderwijskwalificatie niveau 4 en/of een beroepskwalificatie niveau 4
  • Je kan snel aan de slag op de arbeidsmarkt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vak7BDUA
Algemeen gedeelte
AVLevensbeschouwing2
AVLichamelijke opvoeding2
AVFrans2
AV PAV6
Specifiek gedeelte
Praktijk2
Competenties bereiken op de werkvloer24
Totaal38
Scroll naar boven