Office & Logistics

In onze opleiding Office & Logistics bereiden we je voor op een job in de kantoor- en logistieke wereld. De opleiding is praktijkgericht en geeft een algemene opleiding om je voor te bereiden op een administratieve, logistieke functie of een job in de sales.

Voor deze opleiding

 
 
Ben je goed in computerwerk?  Ben je een goede verkoper? Is logistiek iets voor jou? Dan ben je bij Office & Logistics op de juiste plaats.
 
 
 

Deze opleiding

Het accent ligt op logistiek en sales en we bereiden je voor als allround bediende. Bovendien krijg je de kans om de theorie te toetsen aan de praktijk op één van onze kwalitatieve stageplaatsen.

 
 
 
 

Doorstroom

Een A-attest van de derde graad Office & Logistics is jouw toegangsticket voor het specialisatiejaar Office of Logistics.
  • in het zevende leerjaar Office richten de leerlingen een ‘virtueel kantoor’ op. Ze verhandelen producten virtueel met andere virtuele firma’s over heel Europa. Eén dag per week ben je op stage om al het aangeleerde in de praktijk om te zetten.
  • het zevende leerjaar Logistics maakt van jou de ideale magazijnmedewerker. Deze praktijkgerichte opleiding richt zich op het opdoen van ervaring tijdens de stageperiodes en schenkt aandacht aan communiceren in het Nederlands, Frans en Engels. Je kan ook een extra module ‘heftruckchauffeur’ volgen.
 
 
 BASISVORMING5 BOL6 BOL
AVLevensbeschouwing22
AVLichamelijke opvoeding22
AVProject Algemene Vakken (PAV)44
SUBTOTAAL88
SPECIFIEK
AVEngels22
AVFrans33
AVNederlands11
TVDactylografie/toegepaste informatica43
TVKantoortechnieken41
TVToegepaste economie22
TVBoekhouding22
TVToegepaste Informatica22
PVStage48
SUBTOTAAL2424
TOTAAL AANTAL UREN/WEEK3232
COMPLEMENTAIR
TVE-commerce22
TVNext Level--
Scroll to Top