Installateur gebouwenautomatisering duaal 7de specialisatiejaar

Wil je graag de schoolbanken met een werkplek combineren? Kies dan voor één van onze duale opleidingen! In de opleiding installateur gebouwenautomatisering duaal leert men kleine en middelgrote domoticasystemen - en residentiële ventilatiesystemen ontwerpen en installeren, verlichtingssystemen installeren, en de toepassingen onderling of in een netwerk verbinden.

Gezien de verschillende specialiteiten (domotica en ventilatie) binnen deze opleiding installateur gebouwenautomatisering duaal dient de leerling zijn opleidingstraject te vervullen binnen deze 2 specialiteiten, namelijk het realiseren van domoticasystemen en residentiële ventilatiesystemen.

Voor deze opleiding

Bij deze opleiding combineer je de schoolcomponent, met een werkplekcomponent. Je volgt een opleidingsplan, waarbij een groot gedeelte van je competenties aangeleerd worden op de werkvloer.

Na een intakegesprek en een screening maak je een positieve keuze voor duaal leren. De trajectbegeleider begeleidt je tijdens het hele traject. Een goede samenwerking tussen school en werkplek staat garant voor een kwalitatief traject met een diploma secundair onderwijs als resultaat.

 
 
 
 

Deze opleiding

 Wat mag je verwachten:

  • je verwerft de compententies op school en op de werkvloer
  • je uurrooster komt overeen met de normale wettelijke arbeidsduur. Meestal gaat dit om 38u per week. Deze uren worden verdeeld onder de school- en werkcomponent. Afhankelijk van de sector waarin je werkt kan deze uurrooster afwijken.
 
 
 
 

Doorstroom

Wat na deze opleiding?

  • Je kan kiezen voor een opleiding in het hoger onderwijs
  • Je behaalt een diploma secundair onderwijs onderwijskwalificatie niveau 4 en/of een beroepskwalificatie niveau 4
  • Je kan snel aan de slag op de arbeidsmarkt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vak7BDUA
Algemeen gedeelte
AVLevensbeschouwing2
AVLichamelijke opvoeding2
AVFrans2
AV PAV6
Specifiek gedeelte
Praktijk2
Competenties bereiken op de werkvloer24
Totaal38
Scroll naar boven