Leren & Werken Keukenmedewerker hulpkok kok

Leren & Werken is bedoeld voor leerlingen die niet langer voltijds op de schoolbanken willen zitten. Het combineert leren met werken en wordt georganiseerd door ons Centrum Leren & Werken.

Vergis je niet: ook in het Centrum Leren & Werken ben je voltijds (= minimum 28 u/week) bezig met je opleiding.

Voor deze opleiding

In ons centrum Leren & Werken  in Hasselt combineer jij jouw opleiding naar keuze met het opdoen van veel praktijkervaring in jouw toekomstig beroep.

Wat mag je verwachten:
    • je volgt 2 dagen per week lessen in het centrum zelf en krijgt de overige 3 dagen praktijkgerichte ervaring op je werkplek
    • naast BeroepsGerichte Vorming (BGV) krijg je ook Project Algemene Vakken (PAV) en Frans
    • je volgt een voltijds traject van leren en werken van minimum 28 uur per week
    • werkplekleren wordt ingevuld door middel van:
      • NAFT-traject
      • Aanloopfase Arbeidstraining
      • Aanloopfase Vorming
      • Arbeidsdeelname

 

Je kan bij ons terecht

  • vanaf 16 jaar
  • vanaf 15 jaar mits je de eerste graad secundair onderwijs hebt doorlopen.

Deze opleiding

Hou je van lekker eten? Is mensen verwennen op culinair vlak jouw ding? Zit koken jou in het bloed? Dan is deze opleiding beslist iets voor jou.

• je past verschillende kooktechnieken toe

• je leert nieuwe smaken ontdekken

• je leeft de regels van de chef correct na

• je werkt de modules af op je eigen tempo

 
 

Doorstroom

Indien je alle certificaten behaald, heb je volgende toekomstperspectieven:

  • na je studies heb je een diploma middelbaar onderwijs behaald en kan je meteen aan de slag als keukenmedewerker/hulpkok/kok
  • verder studeren in het hoger(beroeps)onderwijs behoort ook tot de mogelijkheden
 
 
 VakKMW/Hulpkok/KOK L&W 2de graad
Algemeen gedeelte
AVPAV8
AVFrans2
Specifiek gedeelte
Praktijk Keukenmedewerker/Hulpkok6
Competenties bereiken op de werkvloer22
Totaal38
 VakKMW/Hulpkok/KOK L&W 3de graad
Algemeen gedeelte
AVPAV6
AVFrans2
Specifiek gedeelte
Praktijk Keuken/hulpkok/kok6
Competenties bereiken op de werkvloer24
Totaal38
Scroll to Top