Logistiek Assistent Magazijn

Wil je graag de schoolbanken met een werkplek combineren? Kies dan voor één van onze duale opleidingen! In de opleiding duaal logistiek assistent magazijn leert men het administratief ondersteunen van alle of een gedeelte van de logistieke activiteiten (ontvangst, opslag, voorbereiding van orders, bevoorrading, behandeling (VAL), …) hierbij rekening houdend met eisen (timing, kwaliteit, kostprijs, duurzaamheid, veiligheid, hygiëne, …) teneinde het logistieke proces van de afdeling/de organisatie/het bedrijf optimaal te laten verlopen.

Onze troeven

Bij deze opleiding combineer je de schoolcomponent, met een werkplekcomponent. Je volgt een opleidingsplan, waarbij een groot gedeelte van je competenties aangeleerd worden op de werkvloer.

Voor deze opleiding

Bij deze opleiding combineer je de schoolcomponent, met een werkplekcomponent. Je volgt een opleidingsplan, waarbij een groot gedeelte van je competenties aangeleerd worden op de werkvloer.

Na een intakegesprek en een screening maak je een positieve keuze voor duaal leren. De trajectbegeleider begeleidt je tijdens het hele traject. Een goede samenwerking tussen school en werkplek staat garant voor een kwalitatief traject met een diploma secundair onderwijs als resultaat.

Deze opleiding

Wat mag je verwachten:

  • Je verwerft de competenties op school en op de werkvloer
  • Je uurrooster komt overeen met de normale wettelijke arbeidsduur. Meestal gaat dit om 38u per week. Deze uren worden verdeeld onder de school- en werkcomponent. Afhankelijk van de sector waarin je werkt kan deze uurrooster afwijken.

Doorstroom

Je behaalt na afloop van deze opleiding een diploma secundair onderwijs (OK4) en de beroepskwalificatie Logistiek Assistent Magazijn niveau 4.

Lessentabel

Algemeen gedeelteVerpakker
AVPAV6
AVFrans2
Specifiek
PVLogistiek assistent magazijn6
Competenties bereiken op de werkvloer24
Totaal38
Scroll to Top