Verpakker

Wil je graag de schoolbanken met een werkplek combineren? Kies dan voor één van onze duale opleidingen! In de opleiding verpakker duaal leert men pakketten op de juiste manier voorbereiden en klaarmaken voor verzending.

Onze troeven

Wil je graag de schoolbanken met een werkplek combineren? Kies dan voor één van onze duale opleidingen! In de opleiding verpakker duaal leert men pakketten op de juiste manier voorbereiden en klaarmaken voor verzending

Voor deze opleiding

Bij deze opleiding combineer je de schoolcomponent, met een werkplekcomponent. Je volgt een opleidingsplan, waarbij een groot gedeelte van je competenties aangeleerd worden op de werkvloer.

Na een intakegesprek en een screening maak je een positieve keuze voor duaal leren. De trajectbegeleider begeleidt je tijdens het hele traject. Een goede samenwerking tussen school en werkplek staat garant voor een kwalitatief traject met een diploma secundair onderwijs als resultaat.

Deze opleiding

Wat mag je verwachten:

  • Je verwerft de competenties op school en op de werkvloer
  • Je uurrooster komt overeen met de normale wettelijke arbeidsduur. Meestal gaat dit om 38u per week. Deze uren worden verdeeld onder de school- en werkcomponent. Afhankelijk van de sector waarin je werkt kan deze uurrooster afwijken.

Doorstroom

Je behaalt na het behalen van alle praktijkcompetenties een BK Verpakker

Na het 2de jaar 2de graad behaal je het getuigschrift 2de graad SO

Deze opleiding geeft je een sterke voorbereiding voor zowel de opleiding Duaal Logistiek 3de graad of de opleiding winkelbediende binnen Leren en Werken.

Lessentabel

Algemeen gedeelteVerpakker
AVPAV8
AVFrans2
Specifiek
PVVerpakker6
Competenties bereiken op de werkvloer22
Totaal38
Scroll to Top