Wellness & lifestyle

Een goed gevoel in een verzorgd lichaam

Situering in het aanbod 

Wil je graag doorstromen binnen de afdeling lichaamsverzorging en je voorbereiden op een job als schoonheidsspecialiste? Dan kies je best voor de opleiding Wellness & Lifestyle. Binnen de opleiding Wellness & Lifestyle ligt de focus zuiver op lichaamszorg dat inhoudelijk uitgebreid en diepgaand behandeld wordt.

 

Inhoud

Wat mag je verwachten:

Leerlingen leren competenties die belangrijk zijn bij schoonheids- en lichaamsverzorging zoals het uitvoeren van schoonheids- en lichaamsverzorgingstechnieken op het gelaat, de handen, de gezonde voeten en andere lichaamsdelen en het informeren van klanten over een goede verzorging.

Leerlingenprofiel

Ben jij :

  • ge├»nteresseerd in trends in schoonheids- en lichaamsverzorging?
  • bereid om je mondelinge communicatieve vaardigheden uit te breiden met courante woorden, eenvoudige zinnen en elementaire vakterminologie in het Frans en Engels?

Wil jij:

  • : informatief advies geven aan klanten bij het uitvoeren van schoonheids- en lichaamsverzorgingstechnieken met aangepaste apparatuur en producten zoals het reinigen van huid en nagels, aanbrengen van tijdelijke en/of semi-permanente make-up en uitvoeren van verzorging en massage van hand, gelaat, voet en lichaam en ontharing?

Dan zit jij goed bij ons op de afdeling Care - Schoonheidsverzorging!

Na de 3de graad

Toekomstperspectieven:

  • na het 6de jaar ontvang je een diploma secundair onderwijs en ben je klaar voor de arbeidsmarkt of je kan verder studeren in het hoger onderwijs

Lessentabel

Scroll to Top