Partner – Educam

Partner - Educam

educam logo auto carrosserie opleiding trainingEducam is het kennis- en opleidingscentrum van de autosector en aanverwante sectoren: garages, carrosserie, metaalhandel en terugwinning van metalen.

Onze samenwerking met Educam is tweeledig: opleidingen volgen en gastheer zijn voor opleidingen in de buurt van Hasselt en bij uitbreiding Limburg en Vlaams Brabant.

Enerzijds vergroten wij onze eigen expertise door opleidingen te volgen bij de gediplomeerde lesgevers van Educam. Onze leerlingen volgen opleidingen zoals 'airco', 'HE-V' (hybrid and electrical vehicles) en kunnen op deze manier waardevolle certificaten behalen die bijvoorbeeld bij sollicitaties de doorslag kunnen geven. Onze leerkrachten-experten houden hun vakkennis up-to-date via opleidingen zoals SMART-repair, lastechnieken, HEV, waterstaf, veiligheidssystemen...

Dit alles geldt voor voertuigen maar evenzeer voor tweewielers: diagnoseskills, batterijtechniek, gebruik van de oscilloscoop voor motorfietsen, elektroskills...

Anderzijds organiseren we samen met Educam opleidingen in onze infrastructuur. Samen zorgen we er zo voor dat we de noodzakelijke kennis in huis hebben maar dat we ook hedendaags materieel ter beschikking hebben voor onze eigen studierichtingen.

Voor wie?

We werken samen met Educam voor de studierichtingen auto, carrosserie, fietsinstallaties, mechanica en onderhoudsmechanica auto. Deze situeren zich in het domein STEM.

Scroll naar boven